Välkommen Till Gästriklands Båtförbund!Glöm inte rapporten!

Skrivet 2019-01-14

 

 

Nu är det slut på julgröten. Granen kastas ut  och ett nytt båtår pockar på uppmärksamhet. Dags att årsrapportera medlemmarna i BAS-systemet.

Det här är mycket viktigt. Om inte klubbens medlemsregister är aktuellt och inrapporterat i tid så finns det risk att någon eller några av medlemmarna inte kommer att omfattas av båtklubbsförsäkringen. Dessutom uteblir tidningen Båtliv. 

Men det här har du förmodligen redan läst i mailet från sekreteraren Tommy Eriksson. Skulle det bli problem med inrapporteringen så kan du alltid kontakta Tommy för att få hjälp.

redaktörnInget medlemsmöte i januari

Skrivet 2019-01-06

 

 

 

Normalt håller vi ett medlemsmöte den andra onsdagen i varje månad.

Men i år blir det inget januarimöte, i stället kommer styrelsen att ägna sig åt förberedelsen inför båtlivskonferensen i Gävle den 9 februari då alla medlemmar är välkomna.Det är redan ljusare

Skrivet 2018-12-31

 

Vid vintersolståndet 21 december gick solen upp 09.00 i våra trakter, och ned 14.37.

Idag nyårsdagen är det soluppgång 09.00 men den går inte ned förrän 14.48 vilket betyder att vi redan har fått 11 minuter mer av dagsljus att glädja oss åt!

Det om något är väl en anledning att fira lite till, för den som så vill.

redaktörn Rapport från Jonas

Skrivet 2018-12-27

 

 

Förvisso några dagar för sent på grund av julfirandet samlades ett femtontal personer i Trödje BK:s hamn för att tända en kase och fira vintersolståndet och välkomna ljusets återkomst.

 

 

 

 

Även besökare från vårt västra grannland var med och firade, och som sig bör blev det grillning och kaffekokning över öppen eld skriver Jonas Liljeberg som även skickat bilderna.

 

Tack Jonas, det är trevligt med rapporter från från klubbarna, fler sådana efterfrågas.

redaktörnVintersolståndet

Skrivet 2018-12-19

 

 

 

Fredagen den 21 december klockan 23,23 infaller vintersolståndet, den tid då solen har sin lägsta middagshöjd vilket ger oss årets kortaste dag.

Läs mer...


Första Föregående | Sidan 1 av 4 | Nästa Sista
1 2 3 4